Hej mam taki problem ze Skodą Rapid Spaceback 1.2TSI 110KM (wersja przed liftem, bez LEDów):
mianowicie nie działają żadne światła przeciwmgłowe, ani z przodu ani z tyłu. Wszystkie pozostałe światła w aucie działają.
Przełącznik też działa, bo świecą się kontrolki na ekranie. To raczej niemożliwe by padły wszystkie żarówki na raz? Jeżeli to bezpiecznik to który, bo w instrukcji nie znalazłem dedykowanych dla świateł przeciwmgłowych. Jest tylko dla strony lewej i prawej. Ktoś wie o co może chodzić? Światła działały jak używałem ostatnio jakiś miesiąc temu bez problemów.
W zależności od modelu (rocznika) żarówki świateł przecimgielnych zasilane są przez pojedynczy bezpiecznik bezpośrednio lub zasilanie ich jest przez bezpiecznik, który zasila jednostkę J519 a dopiero z niej idzie zasilanie wprost do obu żarówek. Pytanie - co zrobiłeś - co stwierdziłeś? Sprawdziłeś dopływ zasilania do żarówek? Same żarówki - no i bezpiecznik?
Nic jeszcze nie robiłem, nie wiem jak się za to zabrać. Gdzie jest ten bezpiecznik o którym mówisz? Według instrukcji w desce rozdzielczej na pozycji nr 1 jest bezpiecznik światła z lewej strony, na pozycji 4 z prawej strony, a na pozycji 6 wewnętrzne. Wszystkie bezpieczniki są sprawne bo te światła działają.
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.