Jeżeli chodzi o mój przypadek, to zrobiłem do tej pory 10 000 km i żadnych niepokojących objawów nie zauważyłem. Jeżdżę po mieście, jak i po autostradach, wolno i szybko, ostro i spokojnie, lato i zima. Temperatura oleju chyba nigdy nie przekroczyła 90 C
Ja mam osłonę tylko z samego przodu, pod samym silnikiem nie ma nic. Samochód był wyprodukowany 24 kwietnia 2014 r., silnik TSI 1,2 105 KM. Temperatury podczas jazdy około 90 stopni C.
Witam odnośnie schowków to w Skodzie niestety pracują niekompetentni ludzie bo zamówiłem schowki wg numerów katalogowych i wczoraj je zakupiłem i dziś miałem jeszcze odebrać elementy mocujące i okazało się te schowki można je zamówić ale nie ma ich jak założyć, bo elementy mocujące są od skody spaceback a schowki fakt faktem od Rapida, ale żeby je założyć to trzeba zakupić całe nowe elementy lewej i prawej tapicerki do bagażnika w którym to są zamontowane już miejsca gdzie wsuwa się te schowki, ale cena za każdą stronę to ponad 300zł !!! LOL jutro oddaje schowki i te haki bo ich też nie ma jak zamontować :)
Rapid LB | 1.2 TSI 105KM | 2013| MY14 | Srebrny | 46 tys | Poznań
Wszelkie znaki towarowe, zdjęcia użyte na stronie są własnością producenta i zostały użyte jedynie w celach informacyjnych. Informujemy, że publikowane treści są treściami własnymi użytkowników.